Screens Gouda

Screens Gouda

Hebt u in Gouda vaak last van de zon die op uw tv-scherm valt, of maakt de warmte van het binnenvallende zonlicht uw woning tot een oven? Dan zouden zonnescreens weleens een zeer goede oplossing voor u kunnen zijn. Zonnescreens worden buiten uw raam aangebracht en bestaan uit een doek dat middels een rits vastgemaakt wordt. Alle soorten screens en zonnescreens zitten buiten, maar de prijzen lopen vaak sterk uiteen. Wilt u een zipscreen of ritsscreen voor een aangename temperatuur in uw woning in Gouda en geen last meer van storende zonnestralen, zonder verlies van uitzicht? Schakel dan onze zonwering specialist in. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan zonweringsbedrijven in Gouda, zodat u verzekerd bent van de scherpste prijzen.

Diverse uitvoeringen

Screens ofwel zonnescreens, van zipscreen tot ritsscreen, worden buiten aangebracht, en ze zijn er in verschillende uitvoeringen en prijzen. Zo kunt u kiezen voor velerlei stoffen en bedieningsmanieren.

Bediening

Het bedienen van de zonnescreens die zich buiten uw huis in Gouda bevinden, kan op drie manieren: handbediend, elektrisch en automatisch. De eerste optie spreekt voor zich en deze screens kunnen voor de laagste prijzen worden gerealiseerd. Bij elektronische screens moet u op een knop kunt drukken als het zonnelicht van buiten u te veel wordt. Een automatische zipscreen of ritsscreen is ook een mogelijkheid. Er is dan een sensor in de screens aanwezig die een teveel aan licht van buiten opmerkt.

Inmeten en montage

Vanzelfsprekend komt een technicus bij u in Gouda langs om de maten te nemen. Er wordt dan ook besproken wat voor kastprofiel u wilt; hierbij kunt u kiezen uit schuin of rond. De stofkeuze komt eveneens aan bod. Monteren kan buiten op het kozijn of de muur, of in combinatie.

Vrijblijvende offerte

Als u ons in de arm neemt, vragen wij vrijblijvend voor u offertes aan in Gouda. U kan de prijzen dan met elkaar vergelijken voor de beste deal! Vul zonder verplichting het contactformulier in, en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wij leveren iedere gewenste zonnewering tegen scherpe prijzen. Kijk ook eens op onze rolluiken pagina.

Screens offerte


Zipscreen Gouda

Zipscreen

Zonnescreens zijn er in veel types, zoals het zipscreen. Een zipscreen is een type zonwering met ritsbevestiging; een zipper is hetzelfde als een rits. Zonnescreens als een zipscreen bieden een uitkomst bij zonne-overlast zonder u uw uitzicht te ontnemen.

Ritsscreen Gouda

Ritsscreen

Ook een ritsscreen heeft grote voordelen. U kan er namelijk gewoon doorheen kijken, geen gezichtsbelemmering dus! Een ritsscreen is er voor allerhande prijzen, die u via ons gemakkelijk en snel met elkaar kan vergelijken voor het meest ideale ritsscreen.

Bedieningssystemen

Wanneer u screens aanschaft in Gouda dan moet u niet alleen kiezen uit een standaard zonnescreen of een extra stormvast zipscreen. U dient tevens te kiezen uit diverse vormen van bediening. Bij de meeste leveranciers uit Gouda hebt u de keuze uit drie verschillende bedieningssystemen. Wij hebben voor u hieronder de mogelijkheden op een rijtje gezet.

  • Handbediend. De meest goedkope en gebruikelijke variant is de handmatige besturing. Hierbij maakt u gebruik van een lint of stok om het doek te laten zakken of om deze op te rollen. Een handmatig besturingssysteem brengt geen extra kosten met zich mee.
  • Elektrisch. Bij een elektrisch besturingssysteem gebruikt u een klikschakelaar om het doek mee te bedienen. Ook een afstandsbediening is mogelijk.
  • Automatisch. Het is mogelijk om de besturing volledig te automatiseren. Hiervoor dient u regen- en windsensoren aan de screens te bevestigen. Met een smartphone of tablet kunt u vervolgens de zaken in de gaten houden.
zonnescreens

Prijzen

Zoals bij elke vorm van zonwering wordt ook de prijs van screens bepaald door diverse elementen. De belangrijkste hiervan is het type screen waar u voor kiest. Over het algemeen is een standaard zonnescreen goedkoper dan een ritsscreen. U dient hierbij rekening te houden met een verschil in prijs van 50 euro per vierkante meter. De kosten worden eveneens beïnvloed door de afmeting van het doek. Hoe groter hoe hoger de investering. Gemiddeld gezien daalt echter de prijs per vierkante meter naar gelang de afmeting stijgt. Een andere element dat de uiteindelijke prijs bepaalt is het type kasprofiel waar u voor kiest. Een eenvoudig (afgeschuind) kastprofiel brengt geen meerprijs met zich mee, terwijl een vierkant kastprofiel zo’n 20 euro extra kost. Zonnescreens kosten minimaal zo’n 500 euro. Kiest u voor een volledig geautomatiseerd besturingssysteem, dan moet u rekening houden met extra kosten van zo’n 150 euro. Vraag via het contactformulier een exacte prijsindicatie op.

screens prijzen

Prijstabel

100 cm 120 cm 160 cm 180 cm 200 cm 240 cm 280 cm 300 cm
100 cm €125,- €139,- €174,- €180,- €190,- €205,- €220,- €230,-
120 cm €143,- €169,- €189,- €200,- €210,- €230,- €245,- €255,-
160 cm €188,- €200,- €225,- €236,- €250,- €272,- €295,- €310,-
180 cm €200,- €215,- €240,- €255,- €268,- €302,- €320,-
200 cm €215,- €230,- €260,- €275,- €287,- €320,-

Richtlijnen voor de prijzen van standaard zonnescreens. Horizontaal vindt u de breedtemaat, verticaal de hoogtemaat.