Screens Haarlem

Screens Haarlem

Zonwering is er in vele soorten en maten, maar een van de meest unieke oplossingen is toch wel een zipscreen of ritsscreen. Zonnescreens worden buiten gemonteerd, houden de zon tegen en beperken daarmee lichtoverlast en hittevorming in huis, maar u kunt er gelukkig wel doorheen kijken! Woont u in of nabij Haarlem en klinkt dit u als muziek in de oren? Als u middels ons op zoek gaat naar screens, bent u verzekerd van de beste bedrijven in de omgeving van Haarlem én van de scherpste prijzen. Zo betaalt u nooit te veel. Via ons kan u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor screens in Haarlem. Voordat u het weet heeft u buiten een prachtig zipscreen of ritsscreen hangen!

Offertes vergelijken

Omschrijving opdracht (*)Diverse uitvoeringen

Er zijn uiteenlopende typen zonnescreens, en deze verschillende soorten hebben bijbehorende prijzen. U kan qua stof veel kanten uit, maar ook de bediening is een keuze.

Bediening

Het bedienen kan op drie manieren: met de hand, elektrisch en automatisch. De eerste wijze spreekt voor zich, en is de meest simpele manier met bijpassende prijzen. Elektronisch is optie twee, en dit houdt in dat u met een druk op de knop eenvoudig de screens buiten laat zakken. Maar zonnescreens kunnen ook automatisch worden ingesteld; waarbij ze bij veel licht vanzelf dichtgaan.

Inmeten en montage

Ieder kozijn verschilt, en meten moet dus van te voren gebeuren voor een goede pasvorm. U mag dan meteen bepalen wat voor kastprofiel u buiten wilt (schuin of rond) en wat voor stof en prijzen u prefereert.

Vrijblijvende offerte

Hebt u besloten dat bij u buiten screens moeten komen? Zonnescreens worden door velen in Haarlem aangeboden, en de prijzen lopen uiteen. Vraag bij ons zonder aankoopverplichting enkele prijsopgaven aan, dan kunt u het de beste zonnescreens kiezen! Zipscreen of ritsscreen, handmatig of niet, alles kan. Vergelijk simpel en snel, vul nu het contactformulier in. We nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op. Wij leveren iedere gewenste zonwering tegen aantrekkelijke prijzen. Bezoek ook onze rolluiken pagina eens voor meer inspiratie.

Screens offerte


Zipscreen Haarlem

Zipscreen

Kiest u voor zonnescreens buiten uw huis, dan bent u er nog niet. De keus behelst namelijk ook nog het type screens. Zo kan u gaan voor een zipscreen. Het zipscreen wordt bevestigd met zippers, oftewel ritsen. Dit is erg stevig.

Ritsscreen Haarlem

Ritsscreen

Zonnescreens kunnen ook in de vorm van een ritsscreen voorkomen. Ook hierbij gaat het om montage met ritsen. Dit is, zoals eerder al gezegd, erg stevig en dus van goede kwaliteit. Een ritsscreen is er in Haarlem voor verschillende prijzen.

Bedieningsystemen

Bent u klaar met het inmeten van de screens, en hebt u een keuze gemaakt uit de diverse mogelijkheden voor design en montage? Voordat u een zipscreen kunt laten plaatsen dient u tevens een keuze te maken uit de verschillende opties voor besturing. Bij de meeste leveranciers uit Haarlem hebt u de keus uit drie modellen:

  • De meest gebruikelijke – en goedkope – variant is de handmatige bediening. Met een stok, of speciaal lint laat u eenvoudig het zipscreen zakken, of rolt u deze weer op.
  • Voor iets meer comfort kunt u kiezen voor een elektrisch besturingssysteem. Met een klikschakelaar of zelfs afstandbediening bedient u met één druk op de knop alle screens in en om het huis.
  • Wilt u helemaal vrij zijn van het omzien naar de zonwering? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een volledig automatisch besturingssysteem. Door de montage van sensoren op de zonbescherming bent u altijd verzekerd van een uitstekende temperatuur binnenshuis.
zonnescreens

Prijzen

Wanneer u van plan bent om zonnescreens aan te schaffen voor uw pand in Haarlem, dan raden wij aan goed te kijken naar de kosten die daarbij komen kijken, en het verschil in prijs tussen verschillende leveranciers. Over het algemeen worden de kosten bepaald door de volgende factoren: de afmetingen, het kastprofiel, het doek, de installatiemethode en het bedieningssysteem. De prijs voor een ritsscreen start bijvoorbeeld bij zo’n 500 euro, bij een afmeting van 1 bij 2 meter. Wilt u een breder screen, van bijvoorbeeld 1.50 bij 3 meter, dan stijgt de prijs tot 660 euro. Voegt u hier de kosten voor een elektronische besturing aan toe, dan loopt de investering op tot 890 euro. Vraag onze leveranciers uit Haarlem daarom altijd om advies voor de mogelijkheden van screens binnen uw budget. Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in met uw wensen, en wij sturen u spoedig een offerte op maat. Wij helpen u graag verder!

screens prijzen

Prijstabel

100 cm 120 cm 160 cm 180 cm 200 cm 240 cm 280 cm 300 cm
100 cm €125,- €139,- €174,- €180,- €190,- €205,- €220,- €230,-
120 cm €143,- €169,- €189,- €200,- €210,- €230,- €245,- €255,-
160 cm €188,- €200,- €225,- €236,- €250,- €272,- €295,- €310,-
180 cm €200,- €215,- €240,- €255,- €268,- €302,- €320,-
200 cm €215,- €230,- €260,- €275,- €287,- €320,-

Richtlijnen voor de prijzen van standaard zonnescreens. Horizontaal vindt u de breedtemaat, verticaal de hoogtemaat.