zonnescreens prijzen

Benieuwd naar de prijzen van zonnescreens?

Via het offerteformulier vraagt u gratis offertes aan. Vergelijk & bespaar!

Offertes aanvragen

Zonnescreens prijzen

Is het tijdens de zomermaanden in uw woning ook zo warm? En heeft u last van de zonnestralen op de TV? Dan is een zonnescreen een goed idee. Hiermee blijft uw woonkamer niet alleen lekker koel, maar heeft u ook geen inkijk van buitenaf. Een verduisterend zonnescherm is ideaal voor op de slaapkamer en een windvaste variant blijft zelfs in de ruigste najaarsstorm hangen. De prijzen voor nieuwe screens liggen rond de €500,-, al verschilt deze prijs per aanbieder. Als u ons offerteformulier invult krijgt u tot maximaal 5 vrijblijvende offertes toegestuurd die u kan vergelijken op zowel prijs als aanbod. Zo bent u verzekerd van de beste prijs voor uw windvaste screens!

Waarom screens?

Zonnescreens zijn een type zonwering dat vlak voor het raam wordt geplaatst. Het grootste voordeel van screens is de zonwering. In de zomermaanden sluit u de zonnescreens waardoor het overdag lekker koel blijft binnenshuis. Omdat deze zonwering zo goed isoleert werkt het in de wintermaanden ook. Door ’s avonds de zonnescreens te sluiten verliest u minder warmte zodat u op uw stookkosten bespaart. Daarnaast zijn zonnescreens niet perse verduisterend waardoor het toch nog licht is, en hoewel u zelf door het screen naar buiten kan kijken werkt dat andersom niet. Omdat de screens tegen het raam aan worden bevestigd verliest u buiten geen beweegruimte.

Afmetingen

De afmetingen van ramen verschillen per woning en daarom heeft u natuurlijk zonwering op maat nodig. Bij de leveranciers uit ons netwerk is voor elk raam zonwering op maat verkrijgbaar. De maximaal beschikbare afmetingen zijn 3 x 2 meter. Zijn uw ramen hoger of breder? Twijfel dan niet om toch contact met ons op te nemen. In overleg wordt er dan naar een oplossing gezocht. Voor standaard zonwering van 1 x1 meter ligt de prijs op €125,-. Hoe groter de afmetingen, hoe hoger de prijzen. Voor dezelfde standaard zonwering in de afmetingen 3 x 2 meter is de prijs €320,-.

Bediening

Bij de aanschaf van zonnescreens heeft u de keuze uit twee verschillende bedieningsmogelijkheden: op een elektrische of handmatige manier. Wilt u de prijzen zo laag mogelijk houden? Kies er dan voor om de screens niet met een elektrische, maar handmatige methode te openen en sluiten. Een handmatige bediening heeft geen invloed op de prijs van de zonnescreens. Hierbij zult u met een draaistang of lint de screens op een handmatige manier moeten bedienen. Wilt u iets meer luxe en vindt u het geen probleem dat de prijzen wat hoger liggen? Dan is elektrische bediening de beste keuze. Voor een elektrische bediening ligt de prijs rond de €150,-.

Prijstabel: screens prijzen

100 cm 120 cm 160 cm 180 cm 200 cm 240 cm 280 cm 300 cm
100 cm €125,- €139,- €174,- €180,- €190,- €205,- €220,- €230,-
120 cm €143,- €169,- €189,- €200,- €210,- €230,- €245,- €255,-
160 cm €188,- €200,- €225,- €236,- €250,- €272,- €295,- €310,-
180 cm €200,- €215,- €240,- €255,- €268,- €302,- €320,-
200 cm €215,- €230,- €260,- €275,- €287,- €320,-

*Let op: richtlijnen voor de prijzen van standaard zonnescreens, exclusief montage en bediening. Horizontaal vindt u de breedtemaat, verticaal de hoogtemaat. De exacte prijs hangt af van diverse factoren. Vraag vrijblijvende offertes aan en ontdek de exacte kosten.

Benieuwd naar de prijzen van zonnescreens?

Via het offerteformulier vraagt u gratis offertes aan. Vergelijk & bespaar!

Offertes aanvragen

Extra’s: windvast & verduisterend

Een van de voordelen van zonnescreens is dat deze tevens op een windvaste manier bevestigd kan worden. Bij een zipscreen zitten de zijkanten in begeleiders. Doordat er geen wind onder de screens kan komen, zitten deze nog beter bevestigd en heeft u bij windvaste zonneschermen geen last van klapperende schermen. Zonwering die verduisterend werkt is tevens een optie. Het is op de slaapkamer met name fijn om een verduisterend screen te gebruiken. Deze worden echter wel aan de binnenkant van het raam bevestigd, niet buiten. De prijzen van zipscreens of verduisterende screens liggen gemiddeld hoger dan de prijzen van standaard zonnescreens. Gemiddeld verschilt de prijs zo’n €50,-.

Montagekosten

U wilt de prijs natuurlijk zo laag mogelijk houden. Daarom is het mogelijk om online goedkope windvaste zonnescreens te kopen en deze zelf te monteren. Het is echter wel belangrijk dat de zonnescreens goed bevestigd worden en als u niet over de juiste kennis of gereedschappen beschikt is het geen slecht idee om de montageservice in te schakelen. De specialist uit ons netwerk komt de maten vooraf opnemen en zal op een later moment de zonnescreens monteren. De prijzen hiervoor liggen gemiddeld genomen tussen de €100,- en €150,-. Laat u meerdere screens monteren? Bij elk extra screen daalt de prijs per zonnescreen.

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

De keuze is reuze. Gaat u voor een verduisterend screen of een windvaste? Bediend u deze liever op een elektrische wijze of wilt u hem handmatig bedienen? Door zelf uw nieuwe screen samen te stellen, bepaalt u zelf wat u voor uw nieuwe zonwering betaalt. De prijzen voor een zonnescreen lopen bij verschillende leveranciers ontzettend uiteen. Het is daarom belangrijk om voor de aanschaf van screens meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alleen op prijzen en aanbod, maar ook op de garantievoorwaarden. Alleen op deze manier kiest u een leverancier die goed bij u past! Vul nu gratis het offerteformulier in en ontvang meerdere vrijblijvende offertes op maat van leveranciers uit uw regio!

Offertes aanvragen