uitvalschermen

Buitenjaloezieën plaatsen? Vrijblijvend offertes vergelijken. Scherpe prijzen!

Via ons netwerk ontvangt u verscheidene offertes van diverse merken. Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Buitenjaloezieën

Bent u op zoek naar buitenzonwering? Dan is een buitenjaloezie misschien iets voor u! Buitenjaloezieën werden voorheen alleen gebruikt bij kantoren maar tegenwoordig steeds meer bij woonhuizen. Ze zijn in verscheidene soorten en prijzen te krijgen en ze brengen vele voordelen met zich mee. In plaats van aan de binnenkant, worden ze aan de buitenkant van uw raam geplaatst. De stralen van de zon worden dus al tegengehouden voordat ze het raam hebben bereikt. Op deze manier blijven alle ruimtes met buitenjaloezieën heerlijk koel in de zomer. Lees hier meer informatie over de merken Roma en Luxaflex, het bedienen van de buitenzonwering en de verschillende prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via ons netwerk vraagt u eenvoudig meerdere offertes aan. Doe een vrijblijvende offerte-aanvraag en u ontvangt op korte termijn maximaal 5 offertes van lokale leveranciers.

De voordelen van jaloezieën

Jaloezieën brengen erg veel voordelen met zich mee. Buitenjaloezieën schermen warmte en stralen van de zon af waardoor u geen last meer heeft van een direct inschijnende zon. Buitenjaloezieën zorgen voor een isolerende werking waardoor u uw ruimte in de winter warm houdt en in de zomer koel. De kosten voor verwarming, airco en verlichting verminderen door de flexibele lichtsturing. Dit alles is mogelijk terwijl u nog steeds vrij zicht heeft naar buiten! Daarbij zorgt een buitenjaloezie voor bescherming van uw ramen tegen bijvoorbeeld takken wanneer het hard waait. Ook voor computergebruikers is een buitenjaloezie ideaal!

Verkrijgbaar in diverse materialen

Buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in allerlei materialen zoals hout en aluminium. Een buitenjaloezie van hout zorgt voor een hele mooie uitstraling van uw huis of kantoor. Het hout gebruikt voor deze jaloezieën is natuurlijk, waterafstotend, het behoudt zijn vorm en heeft een lange levensduur. Kiest u voor hout, dan heeft u nog de keuze uit blank laten of behandelen met oliën. Het is niet noodzakelijk maar het gebruik van olie behoudt de kleuren beter en voorkomt het vergrijzen van het hout. Er zijn tevens aluminium jaloezieën verkrijgbaar. Ze zijn erg stevig en daarom heel geschikt voor buiten. Deze buitenjaloezieën zorgen er voor dat uw gevel er afgewerkt en strak uitziet. Een voordeel van aluminium is dat het in menig kleuren beschikbaar is. Uw keuze voor hout of aluminium heeft natuurlijk invloed op de prijs van de jaloezieën.

Bediening

Er zijn meerdere manieren van eenvoudig bedienen van uw buitenjaloezie. De bediening kan handmatig, maar elektrische bediening is tevens een mogelijkheid. Een optie is bijvoorbeeld automatische bediening, waarbij de buitenjaloezie dankzij een instelling in een bepaalde stand gaat op elk moment van de dag. Bovendien is het gebruik van een afstandsbediening mogelijk, waarmee u de stand regelt vanaf een afstand. Een andere optie is het handmatig bedienen van de jaloezieën.
Met de verscheidenheid aan bediening komen andere prijzen en manieren van installeren.

Waarom kiezen voor Klasse Zonwering?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Hoogwaardige producten
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende garantievoorwaarden

Offertes vergelijken

Omschrijving opdracht (*)


kwaliteitskeurmerk


buitenjaloeziën installeren

Buitenjaloezieën installeren

Kiest u voor handmatig bedienen van uw buitenjaloezie? Dan is het een mogelijkheid om de buitenjaloezie zelf te installeren. Het installeren wordt iets moeilijker op het moment dat u kiest voor elektrische bediening. Allereerst zoekt u een motor uit, vervolgens is het een optie om dit alles zelf te installeren. Het installeren is echter wel iets moeilijker dan bij een handmatig te bedienen jaloezie. Het is daarom een mogelijkheid om uw jaloezie door een vakman te laten installeren. Neem voor de prijs van installatie kosteloos en vrijblijvend contact met ons op!

buitenjaloezie merken

Buitenjaloezieën merken

Er zijn verschillende merken buitenjaloezieën verkrijgbaar. De twee meest bekende merken zijn Roma en Luxaflex. De jaloezieën van Roma zijn makkelijk te monteren omdat deze worden toegepast in een rolluikkast. Ze zijn alleen motorisch bedienbaar en beschikbaar in vele kleuren. Luxaflex jaloezieën beschikkend over verscheidene mogelijkheden. Ze zijn kindvriendelijk, leverbaar in vele kleuren en zowel motorisch te bedienen als handmatig. Er zijn geen grote verschillen tussen de merken Roma en Luxaflex, maar de verschillende opties zullen uiteraard van invloed zijn op de prijs.

Onderhoud en schoonmaken

Dankzij regelmatig onderhoud en goed schoonmaken verhoogt u de levensduur van uw buitenjaloezie. De lamellen van een jaloezie kunt u het beste schoonmaken met lauwwarm water. Gebruik geen alcohol of schurende middelen omdat dit beschadigingen oplevert. Na het schoonmaken is afdrogen van de jaloezie niet nodig. Een erg vieze aluminium buitenjaloezie kunt u eventueel schoonmaken met behulp van een hogedrukspuit. Richt de waterstralen dan alleen op de delen van aluminium, niet op de mechaniek. In de winter is het van belang om een aantal dingen in acht te nemen met betrekking tot onderhoud. Bij vorst en sneeuw dient u de automatische besturing van de buitenzonwering uit te schakelen. Op het moment dat er iets is vast gevroren is het gebruik van de elektrische bediening niet toegestaan. Het is mogelijk om een onderhoud service in te schakelen zodat een vakman het onderhoud van uw buitenzonwering regelt. Neem voor de prijs van de onderhoud service gerust contact met ons op.

buitenjaloezieen schoonmaken

Levensduur

Een houten buitenjaloezie is helemaal weersbestendig gemaakt dankzij het gebruik van stoom en hoge temperaturen. Hierdoor is de levensduur erg lang. De aluminium jaloezieën bestaan uit de beste materialen wat er voor zorgt dat ze een lange levensduur hebben. Ze zijn voorzien van een coating wat er voor zorgt dat ze geen kleur verliezen en dat de materialen krasbestendig zijn. Dankzij goed onderhoud en het regelmatig schoonmaken van uw buitenjaloezie, verhoogt u de levensduur aanzienlijk.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u van plan om buitenjaloezieën te plaatsen? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de prijs! Verscheidene factoren zijn van invloed op de prijzen van buitenjaloezieën. Zo hebben de verschillende merken zoals Roma en Luxaflex, de manier van bedienen en materialen zoals hout hier een invloed op. U vraagt bij ons geheel kosteloos en vrijblijvend offertes op zodat u de prijzen kunt vergelijken. Ook voor andere vragen neemt u gerust contact met ons zonweringsbedrijf op!