elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken

Om de temperatuur in een woning aangenaam te houden in de zomer, is het een optie om elektrische rolluiken te laten plaatsen. Met een automatisch rolluik houdt u de warmte buiten en zorgt u ervoor dat uw woning een stuk veiliger wordt. Daarnaast houden elektrische rolluiken omgevingsgeluiden buiten, waardoor u meer rust en minder geluiden in huis heeft.

Direct in contact komen met een specialist?

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier. Uw aanvraag komt bij maximaal 5 erkende rolluiken leveranciers terecht. Zij sturen u allemaal en offerte op maat toe. Vergelijk onderling en bespaar op de kosten!

Voordelen van elektrische rolluiken

Er zitten veel voordelen aan het laten monteren van elektrische rolluiken. Zo zorgt een automatisch rolluik ervoor dat de warmte buiten blijft en de temperatuur in huis aangenaam blijft. Daarnaast is een rolluik erg sterk, waardoor het moeilijker is om in te breken. Het zorgt dus voor veiligheid.

Ook staan elektrische rolluiken er om bekend dat ze omgevingsgeluiden reduceren, zodat u geen last heeft van geluiden van buiten. Het plaatsen en monteren van voorzetrolluiken en inbouwrolluiken is vaak geen klus die u zelf doet, schakel daarom een specialist in.

Elektrische rolluiken laten plaatsen?

Schakel een zonweringexpert in! Vraag offertes aan via het offerteformulier.

Vrijblijvende offertes

Elektrisch rolluik plaatsen

Het monteren van een automatisch rolluik is een klus die u het beste kan overlaten aan een vakman. Hierbij moet een buismotor geplaatst worden en het is belangrijk dat rolluik dat automatisch is te bedienen is met een afstandsbediening.

Door het monteren over te laten aan een specialist voorkomt u foute montering en eventuele problemen in de toekomst. Daarnaast ontvangt u vaak een aantal jaren garantie bij het monteren. Het levert u dus extra zekerheid op en u kunt onbezorgd genieten van een automatisch rolluik met buismotor, bedienbaar met een afstandsbediening.

Elektrische rolluiken vervangen

Als u momenteel in het bezit van een automatisch rolluik en deze werkt niet meer optimaal, dan is het verstandig om het automatisch rolluik te laten vervangen. Voordat u elektrische rolluiken zoals bijvoorbeeld voorzetrolluiken of inbouwrolluiken laat vervangen is het verstandig om alles te laten controleren. Soms kunnen onderdelen nog gerepareerd worden, maar soms is het juist voordeliger om de oude te vervangen voor nieuwe.

Een specialist kan uw huidige voorzetrolluiken of inbouwrolluiken bekijken om in te schatten welke stappen gezet kunnen worden. Wij brengen u graag in contact met een vakman die een automatisch rolluik met diverse keurmerken voor u kan vervangen.

Video: elektrisch rolluik monteren

In onderstaande video ziet u hoe een vakman een elektrisch rolluik monteert.

Elektrische rolluiken kopen en laten plaatsen?

Schakel een rolluiken expert in door kosteloos offertes aan te vragen!

Gratis offertes aanvragen

Waarom kiezen voor een rolluik?

Rolluiken hebben een aantal interessante voordelen. Ten eerste werkt een rolluik zowel verduisterend als isolerend. Het zorgt voor een hogere privacy en inbrekers hebben meer moeite om binnen te komen. Daarnaast beschermen elektrische rolluiken uw woning tegen zon en andere weersomstandigheden.

De voordelen op een rij:

  • Verduisterend
  • Isolerend, zowel warmte- als geluidsisolering
  • Inbraakpreventief en hoge privacy
  • Bescherming tegen de zon

Elektrische rolluiken prijzen

De aanschaf en het plaatsen of vervangen van elektrische rolluiken kan behoorlijk in de prijzen lopen. Voor een aluminium rolluik betaalt u tussen de €100,- en €600,-. Afhankelijk van de afmetingen. Deze prijs is exclusief montage. Als het op de bedieningssoorten aankomt, is er ook een behoorlijk prijsverschil te zien. Voor een buismotor en draaischakelaar betaalt u gemiddeld €80,-. Liever via een afstandsbediening? Houd dan rekening met een prijs van €250,-.

Voordat u automatisch bedienbare rolluiken laat plaatsen, is het verstandig om een budget vast te stellen. Zo weet u welke mogelijkheden binnen uw budget passen en heeft u geen gedoe vanwege de prijzen. Een specialist adviseert u graag over de prijzen van elektrische rolluiken. Vul nu het offerteformulier in om vrijblijvende offertes te ontvangen zodat u prijzen kunt vergelijken.

Prijstabel: elektrische rolluiken prijs

Materiaal rolluikGemiddelde prijs*
Kunststof rolluik (100 x 100cm)€90,- tot €150,-
Aluminium rolluik (100 x 100cm)€100,- tot €250,-
Kunststof rolluik (200 x 200cm)€250,- tot €350,-
Aluminium rolluik (200 x 200cm)€350,- tot €600,-
  
Soort bedieningGemiddelde prijs*
Buismotor + draaischakelaar€80,-
Sleutelschakelaar€100,-
Tijdschakelaar€150,-
Afstandsbediening€250,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De prijs is inclusief btw, maar exclusief montage. Exacte prijzen? Vraag gratis offertes aan!

rolluiken automatisch

Besparen op de prijs? Offertes vergelijken!

Wilt u uw woning koel houden en beschermen? Dan zijn elektrische rolluiken wat voor u. Automatisch bedienbare rolluiken zorgen ervoor dat de warmte buiten blijft en zijn sterk waardoor het moeilijker wordt om in te breken. U komt eenvoudig in contact met een specialist die elektrische rolluiken plaatst. Vul het offerteformulier in om vrijblijvende offertes te ontvangen zodat u gemakkelijk prijzen vergelijkt.