zonwering leads

Nieuwe klanten? Zonwering leads!

De concurrentie is groot tegenwoordig, dat heeft u vast gemerkt. Als een klant op zoek is naar een bedrijf voor zonwering, dan zoekt hij of zij meestal online. Wilt u nieuwe klanten werven, dan zult u online goed vindbaar moeten zijn. Hoog in de zoekresultaten scoren kost echter veel tijd en geld. Wellicht kunnen wij u helpen met het werven van nieuwe klanten. Wij werken dagelijks aan onze websites zodat deze goed vindbaar zijn. Via onze websites werven wij potentieel nieuwe klanten en krijgen dagelijks offerteaanvragen binnen. Deze offerteaanvragen, kunt u bij ons inkopen. Doordat wij een deel van uw acquisitie op ons nemen kunt u zich blijven focussen op uw specialiteit. Nieuwsgierig naar wat het kopen van aanvragen voor u kan betekenen? Als u contact met ons opneemt zullen we u zo snel mogelijk terugbellen.

Wat zijn leads?

Heel kort gezegd is het kopen van een lead een spoor naar een potentieel nieuwe klant. Doordat onze websites hoog in de zoekresultaten scoren krijgen wij dagelijks offerteaanvragen binnen. Deze aanvragen zijn de zonwering leads die wij naar uw bedrijf door zetten. Door het kopen van offerteaanvragen kan u nieuwe klanten werven en uw omzet verhogen. Hoe u op de lead reageert is aan u. In overleg is er een hoop mogelijk met betrekking tot het doorsturen van aanvragen.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Zonwering leads

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Zoekt u een efficiënte methode om nieuwe klanten te werven?

Het inkopen van zonwering leads is een succesvol middel om direct uw omzet te verhogen!

nieuwe klanten werven

Hoe werkt het kopen van leads?

Een potentiële klant doet via één van onze websites een offerteaanvraag. Deze aanvraag komt binnen op ons servicecentrum waar onze medewerkers de zonwering leads filteren voordat deze doorgestuurd worden. Er zitten geen risico’s verbonden aan het kopen van onze zonwering leads. Dit komt omdat u een vast bedrag per lead investeert. Zo rekent u gemakkelijk uw rendement uit en weet u precies wat onze acquisitie u oplevert. Zo hoeft u geen kostbare tijd te investeren in het werven van nieuwe klanten en draait u toch meer omzet.

leads kopen

Controle op kwaliteit

Omdat u investeert per lead, wilt u natuurlijk dat elke lead van goede kwaliteit is. Dit begrijpen wij! Daarom gaat elke lead eerst langs ons servicecentrum waar de zonwering leads zorgvuldig gefilterd worden. Zo kunnen wij garanderen dat elke lead kwalitatief van goede kwaliteit is. Mocht er toch een lead tussendoor glippen waar u niet tevreden over bent, dan kunt u deze eenvoudig reclameren. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van het kopen van offerteaanvragen? Als u contact met ons opneemt bellen we u zo snel mogelijk terug met de details.

Betalen per lead

Als u uw acquisitie aan ons over laat, dan investeert u in een vast bedrag per lead. Krijgt u geen zonwering leads binnen? Dan betaalt u uiteraard ook niet. Het kopen van zonwering leads is veruit de meest risicoloze manier van acquisitie. Daarbij is het kopen van zonwering leads ook aanzienlijk goedkoper dan het werven van nieuwe klanten door middel van een advertentie in een landelijke of zelfs regionale krant. Doordat de zonwering leads gefilterd worden kunnen we ook alleen bepaalde aanvragen doorsturen.

Vrijblijvend contact

Wilt u geen kostbare tijd kwijt zijn aan het werven van klanten en wilt u toch uw omzet verhogen? Door het kopen van onze zonwering leads wordt het werven van klanten een eitje, en houdt u meer tijd over om u te concentreren op uw vak. Als u benieuwd bent naar de kosten per lead en naar de mogelijkheden van het kopen van de offerteaanvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

zonwering lead