Rolluiken Spijkenisse


Rolluiken Spijkenisse

Zoekt u goede rolluiken in Spijkenisse? Wij staan voor u klaar met allerhande hoogwaardige rolluiken in de regio. Onze vakmannen installeren zowel opbouwrolluiken als inbouwrolluiken voor u. Of het nu gaat om isolerende of inbraakwerende types: wij hebben de juiste modellen voor u in het assortiment. Bescherm uzelf tegen het zonlicht en maak gebruik van onze service. We werken samen met allerhande experts in Spijkenisse, waardoor u kunt besparen op uw totaalbedrag. De prijzen kunnen hierdoor dalen met maar liefst 30 procent. We zorgen tevens voor de reparatie van ieder rolluik, zodat u geniet van duurzame kwaliteit. Neem gerust vrijblijvend contact op via contactformulier. U ontvangt spoedig diverse scherpe offertes toegestuurd.

Meer dan 20 jaar een begrip in de branche

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in Spijkenisse en hebben veel ervaring met rolluiken. Ieder rolluik krijgt een unieke behandeling, of het nu gaat om inbraakwerende of isolerende types. We werken alleen samen met afgestudeerde vakmannen, zodat we de kwaliteit van ons werk kunnen garanderen. Zoekt u opbouwrolluiken of inbouwrolluiken met een hoge kwaliteit? Wij helpen u graag, ook met de reparatie!

Houd inbrekers buiten de deur

Wij voorzien u in Spijkenisse van inbraakwerende rolluiken. Als u ze naar beneden heeft, is het voor inbrekers moeilijker in te breken. De ijzerconstructies zijn niet gemakkelijk te molesteren en dit gaat gepaard met veel lawaai, waardoor buren gealarmeerd worden. Deze luiken zijn niet alleen geschikt voor particulieren maar vormen eveneens een ideale oplossing als afsluiting van winkels en bedrijfspanden. Deuren en ramen sluit u op deze manier gemakkelijk af. Tevens hebben de opbouwrolluiken en inbouwrolluiken isolerende eigenschappen.

Scherpe prijzen, kosteloos advies

Direct contactWe leveren onze inbraakwerende opbouwrolluiken en inbouwrolluiken tegen lage prijzen. Door onze experts te vergelijken, bespaart u tot maar liefst 30 procent op uw totaalbedrag. Hierdoor wordt een rolluik of een reparatie opeens goed betaalbaar! Voor kosteloos advies in Spijkenisse kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat uw rolluik de beste behandeling en reparatie krijgt voor goede prijzen. Bovendien gaan wij secuur met uw gegevens om. Deze gebruiken wij alleen voor u aanvraag. Dat is wel zo’n prettige wetenschap. De prijs is afhankelijk van het merk, de afmeting, de bediening en de montagekosten. Een rolluik dat handmatig bedient kan worden kost ongeveer €100,-. Voor de iets luxere variant bent u €150,- kwijt, deze wordt elektrisch bedient. De meest luxe uitvoering is elektrisch en met een afstandsbediening en kost ongeveer €215,-. In onderstaande tabel worden de prijzen weergeven.

Handmatige rolluiken: Elektrische rolluiken : Rolluiken met afstandsbediening :
€100,- / €300,- €150,- / €450,- €215,- / €550,-
Rolluiken scherpe prijzen

Offertes vergelijken

Omschrijving opdracht (*)
Inbouwrolluiken Spijkenisse

Inbouwrolluiken

De meest klassieke rolluiken zijn inbouwrolluiken. Ze worden in een inkeping boven de ramen geplaatst. Het rolluik integreert op perfecte wijze met de woning en het kozijn. De inbouwtypes zijn er in meerdere kleuren. Wij leveren isolerende en inbraakwerende inbouwmodellen tegen voordelige prijzen! De isolerende eigenschap zorgt ervoor dat het de warmte buiten houd in de zomer en zorgt voor een heerlijk koel klimaat in huis. In de winter houdt het juist de warmte binnen waardoor u niet zoveel hoeft te stoken. Een mooie extra eigenschap van inbouwrolluiken is de geluidswerendheid. De perfecte gelegenheid om inbouwrolluiken te installeren is als u nadenkt over het verbouwen of renoveren van uw woning. Naast de verschillende soorten materialen die er toegepast kunnen worden zijn er ook veel extra opties. Deze opties kunnen zich uitten in: een grendel aan de binnenkant van de onderste lat. Veiligheidsschakels zorgen ervoor dat de lamellen van buitenaf niet omhoog kunnen. Voor een mooiere afwerking kunt u centeropvullingen nemen. Een cilinderslot kan worden toegepast in de middelste of onderste lamellen zodat u deze open en dicht kan doen wanneer u wil.

Opbouwrolluiken Spijkenisse

Opbouwrolluiken

Bij opbouwrolluiken worden de rolluiken binnenshuis geplaatst in een kast. Hierdoor zijn het perfecte rolluiken bij nieuwbouw en nieuwe ruiten. We helpen u met de levering en de reparatie van dit type rolluik, dat net als inbouwrolluiken inbraakwerende en isolerende eigenschappen heeft.Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren zodat ze mooi bij de gevel van uw huis passen. Net als inbouwrolluiken zijn opbouwrolluiken gemaakt van pvc, staal of aluminium. Staal wordt veelal toegepast in de industrie en bij bedrijven. Hoe dikker de lamellen van de rolluiken zijn hoe inbraakveiliger uw woning is. Wanneer u uw ruiten gaat vervangen is dit een ideale gelegenheid om een opbouwluik op het raamkozijn te plaatsen. Niet alleen bij verbouwingen of renovaties is het makkelijk om opbouwrolluiken te plaatsen ook bij nieuwbouw en bestaande woning is het toepasbaar. De voordelen van dit soort rolluiken ten opzichte van inbouwrolluiken zijn dat ze extreem winddicht zijn. Ze hebben ook een groter isolerend vermogen waardoor u heel veel geld kunt besparen op de stookkosten. Het type raam waarop u opbouwrolluiken kan plaatsen kunnen van hout, kunststof of aluminium zijn.

voorzetrolluiken Spijkenisse
rolluik bediening met smartphone

Voorzetrolluiken

Bij onze rolluiken professionals uit Spijkenisse zijn vele soorten rolluiken beschikbaar. Eén van de mogelijke opties is het voorzetrolluik. Voorzetrolluiken worden geplaatst wanneer het niet mogelijk of wenselijk is om de bestaande bouwconstructie van een woning of bedrijfspand te doorbreken. Dit geldt onder andere voor monumenten. Voorzetrolluiken zijn bovendien een goedkope optie, dankzij de kortere verbouwtijd. Het nadeel is dat de privacybescherming en zonwering minder hoog zijn dan bij inbouw- of opbouwrolluiken. Wilt u graag voorzetrolluiken laten plaatsen bij uw woning? Of hebt u een vraag over de voor- en nadelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Rolluiken bedienen met smartphone

De automatisering van woningen en bedrijfspanden gaat steeds verder. Het is dan ook mogelijk om de besturing van uw opbouw- en inbouwrolluiken volledig te automatiseren en te bedienen met uw smartphone. Door de diverse bedieningssystemen te koppelen aan uw tablet of telefoon wordt het gebruiksgemak sterk verhoogd, en is het zelfs mogelijk om op afstand de luiken alvast te openen of te sluiten. Wilt u een nog hoger wooncomfort? Kies dan voor een automatisering met behulp van sensoren. Deze registreren zonkracht, windkracht en eventuele regenval en passen op basis daarvan de stand van de zonneschermen aan. Vraag naar de prijzen en mogelijkheden bij een vakspecialist.

handmatige rolluik bediening
rolluiken kleuren Spijkenisse

Van handmatig naar elektrisch

De meeste varianten zonnewering kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Een elektrische bediening heeft een hoger wooncomfort tot gevolg en is een goede keuze voor mensen die slecht ter been zijn. Bedient u uw rolluiken momenteel nog handmatig, maar wilt u dit veranderen naar een elektrische optie? Laat dan een professional uit ons netwerk in Spijkenisse bij u langs komen. Het is meestal mogelijk om een handmatig besturingssysteem om te zetten naar een elektrische variant. Dit zal wel redelijke prijzen met zich meebrengen. Wij gaan meestal uit van additionele kosten rond de €250,- tot €400,-. Wij informeren u graag.

In alle kleuren en maten

Het voordeel van rolluiken is dat u deze in vele soorten en maten kunt bestellen. Kies zelf voor de kleur die het beste bij uw woning in Spijkenisse past, of maak de keuze voor een speciaal design. Hoewel het mogelijk is om de luiken in een groot aantal kleuren te laten maken, is het niet bij elke specialist een optie. Wij adviseren daarom om de offertes van diverse professionals met elkaar te vergelijken, en te kijken naar de opties op het gebied van kleur en design. Zo weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Via ons webformulier komt u eenvoudig in verbinding met een professional bij u in de regio.


Onderhoud

Het onderhoud van de rolluiken bestaat uit verschillende factoren. Wij adviseren onze klanten uit Spijkenisse over het algemeen om hun luiken minimaal twee keer per jaar te reinigen met behulp van een standaard reinigingsmiddel en ze tussendoor af en toe af te nemen met een droge of vochtige doek. Voor het onderhoud aan de motor bij een elektrisch besturingssysteem adviseren wij om contact op te nemen met een erkend vakman. Deze kan controleren of er beschadigingen zijn ontstaan, of dat het probleem eenvoudig kan worden verholpen.

Rolluiken schoonmaken

Het schoonmaken van rolluiken is een klus die enige tijd en moeite vraagt. Wanneer het mogelijk is raden wij aan om de voorzetrolluiken van de muur te halen en ze eens in de vijf jaar volledig te reinigen. Daarnaast is het schoonmaken een taak die u nauwgezet moet uitvoeren. Haal stof altijd weg, en laat de inbouw- en opbouwrolluiken eerst drogen voordat u deze weer inrolt. Hiermee voorkomt u dat er vlekken ontstaan of dat de kwaliteit van de rolluiken vermindert. Indien gewenst kan een erkend professional uit ons netwerk het onderhoud voor u uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs.

rolluiken offerte Spijkenisse

Merken

De vijf meest bekendste merken in de rolluiken wereld zijn: Heroal, Smits, Verona, Winsol en Roma. Zij leveren een groot scala van rolluiken en zonwering. Van simpel handbediende rolluiken tot elektrische rolluiken met afstandsbediening. De prijzen van deze merken verschillen onderling. Naast deze 5 zijn er ook nog een heleboel huismerken op de markt. Deze zijn veelal goedkoper dus het is wel zaak om te kijken naar de garanties en service die het bedrijf levert.

Contact met een rolluiken specialist

Wilt u weten wat een rolluiken specialist uit ons netwerk voor u kan betekenen? Hebt u een vraag over het verschil tussen inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met onze specialisten via het webformulier. Zij kunnen uw vragen snel en vakkundig beantwoorden en u desgewenst enkele geheel vrijblijvende offertes toesturen. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor de professional die het beste bij u past! Wij zijn u met alle plezier van dienst en garanderen dat u bij ons altijd geholpen wordt door erkend en uitstekend gediplomeerde vakmannen.