soorten rolluiken

Vergelijk vrijblijvend rolluiken offertes. Alle soorten verkrijgbaar!

Vraag meerdere offertes op maat aan voor inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Wij sturen u spoedig diverse prijsopgaven toe.

Soorten rolluiken

Er zijn vele vormen van zonwering, waaronder rolluiken. Als u kiest voor rolluiken, is het mogelijk om te kiezen voor verschillende manieren van plaatsen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Naast deze keuzes is het ook nog mogelijk om te kiezen voor elektrische of handmatige bediening. Wij helpen u graag verder bij het zoeken naar geschikte isolerende en inbraakwerende rolluiken voor uw woning. Vul het formulier in om in contact te komen met een expert op het gebied van rolluiken om uw inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken te laten plaatsen. Vraag dan vrijblijvend diverse offertes aan via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag terecht komt bij 5 erkende vakbedrijven uit uw regio. Gegarandeerd hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen! Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Elektrisch en handmatig

Er zijn twee manieren van bediening waar u voor kunt kiezen bij rolluiken, namelijk en elektrische of handmatige bediening. Zowel voor inbouwrolluiken, opbouwrolluiken als voorzetrolluiken is het mogelijk om te kiezen uit beide opties. Bij een elektrische bediening staat gebruiksgemak voorop. Bij elektrische rolluiken zijn deze te bedienen via een wandschakelaar of via een afstandsbediening, het is maar net wat uw voorkeur heeft. Bij handmatige bediening zit er vaak een hendel met een connectie met de rolluiken, waardoor u deze zowel omhoog als omlaag kunt draaien. Een elektrische bediening bij een rolluik kost vaak wat meer dan een handmatige, maar brengt u veel gemak.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zijn rolluiken die,zoals de naam al zegt, zijn ingebouwd. Vaak zitten inbouwrolluiken in een stuk boven de deur- of raamopening, waarbij het rolluik zich achter de buitenstenen bevinden. Bij inbouwrolluiken zit er vaak een omkasting om heen. Inbouwrolluiken zijn vooral bij nieuwbouw populair, omdat er vaak al ruimte zit waar de inbouwrolluiken komen te zitten. Daarnaast is het gemakkelijk om inbouwrolluiken mee te nemen in het bouwproces. Inbouwrolluiken zijn vaak minder geschikt voor bestaande woningen, hier komen opbouwrolluiken en voorzetrolluiken vaker voor. Voor meer informatie over en het plaatsen van inbouwrolluiken helpen wij u met alle plezier verder.

Opbouwrolluiken

Zoals eerder gezegd worden opbouwrolluiken vaker gebruikt bij bestaande woningen, maar opbouwrolluiken zijn ook zeker geschikt voor nieuwbouw woningen. Doordat opbouwrolluiken minder ruimte nodig hebben dan inbouwrolluiken, maakt het ze vaak geschikter voor woningen waar niet veel ruimte is voor een rolluik. Opbouwrolluiken vormen één geheel met het raam en de rolluikkast, waardoor de opbouwrolluiken achter het raamkozijn worden gemonteerd. Opbouwrolluiken beschikken over een goede isolatie, doordat opbouwrolluiken in de fabriek al goed worden geïsoleerd. Als er binnen geen ruimte is voor opbouwrolluiken, kiest men vaak voor voorzetrolluiken. Opbouwrolluiken zijn verkrijgbaar met zowel een elektrische als handmatige bediening.

Waarom kiezen voor een rolluik?

  • Verduisterend
  • Isolerend, zowel warmte- als geluidsisolering
  • Inbraakpreventief en hoge privacy
  • Lage prijzen

Offertes vergelijken

Omschrijving opdracht (*)


kwaliteitskeurmerk


soorten voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

Als er geen ruimte is voor opbouw- of inbouwrolluiken, zijn voorzetrolluiken een verstandige keuze. Er is namelijk altijd ruimte voor voorzetrolluiken, aangezien voorzetrolluiken aan de buitenkant geplaatst worden. Het plaatsen van de voorzetrolluiken laat u over aan een expert. Er zijn twee verschillende manieren van plaatsing, waarbij het rolluik net boven het raam tegen de buitenmuur geplaatst wordt, of waarbij het rolluik net voor het raamprofiel geplaatst wordt. Bij de laatste zit de kast van de voorzetrolluiken gedeeltelijk onder de buitenmuur. Wel kunt de voorzetrolluiken dan zien door het raam vanuit huis. Voor meer informatie over voorzetrolluiken helpen wij u graag verder.

soorten inbouwrolluiken

Isolerend en inbraakwerend

Het is belangrijk dat u bij het plaatsen van de rolluiken rekening houdt met het isolerende en brandwerende karakter. Het ene rolluik beschikt namelijk over een betere isolerende en brandwerende factor dan de andere. Zo is het isolerende effect bij een opbouwrolluik groter dan bij een inbouwrolluik. In principe hebben alle rolluiken een inbraakwerende factor, maar heeft een inbouw- of opbouwrolluik een betere inbraakwerende functie dan een voorzetrolluik. Bent u op zoek naar een isolerende en inbraakwerende zonwering? Dan zit u met rolluiken goed. Wij helpen u graag met het zoeken naar geschikte rolluiken voor uw woning tegen lage prijzen. Neem daarom contact met ons op door het formulier in te vullen.

prijzen rolluiken

Prijzen

Wij informeren u graag over de prijzen voor een rolluik. Het hangt natuurlijk af van de soort rolluik dat u kiest. Gaat u voor een inbouwrolluik, een opbouwrolluik of een voorzetrolluik? Laat u het luik plaatsen of gaat u zelf aan het werk? Wilt u een isolerende en inbraakwerende variant of wilt u simpelweg zonwering met handmatige bediening? Het zijn allerlei zaken die invloed hebben op de uiteindelijke prijzen. Wij brengen u graag in contact met een expert op het gebied van zonwering, welke voor u tegen lage prijzen aan het werk gaat met het plaatsen van de zonwering. Daarnaast informeert hij u over de mogelijkheden.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Als u op zoek bent naar een vorm van zonwering, welke tegelijkertijd een inbraakwerende functie heeft, dan zit u met rolluiken goed. Er zijn diverse soorten luiken, zoals bijvoorbeeld voorzetrolluiken, welke in principe geschikt zijn voor alle soorten woningen. Daarnaast moet u denken aan een inbouwrolluik of een opbouwrolluik. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar rolluiken door u in contact te brengen met een expert op het gebied van zonwering. Hij plaatst de luiken voor u tegen scherpe prijzen. Vul het formulier in en u ontvangt van ons vrijblijvende offertes, zodat u gemakkelijk prijzen kunt vergelijken.